Fórum
Lukáši33, víte, já mám takový pocit, že zde na tomto fóru se nemusíte vůbec nikomu zavděčovat.
Vy vážně nemáte pocit, že si z Vás téměř všichni dělají dobrý den oprávněně?
Nemůže to být třeba z toho důvodu, že pokud někdo píše jako hlupák, chová se jako hlupák, pracuje v oblasti profesionálního zvuku jako hlupák, tak ten někdo je...nepochopený génius?
Pan Martin S. má dle praktických zkušeností celého našeho poloprofesionálního teamu naprostou pravdu. Úplně ve všem, je to profesionál a ví poměrně dobře, co píše.
Máte Lukáši33 aspoň ponětí o tom, co přesně znamená pokles -3dB na dělicím kmitočtu? On ten pokles při přelaďování generátoru totiž slyšet je - problém je v tom, že při ekvalizaci "vod voka z mixu" netrefíte ani přibližně ani jeho přesnou úroveň, ani jeho přesný kmitočet, víte?
Mně třeba přijde směšné už jen toto :
I průměrné speaker-managementy interně ladí kmitočet filtrů s přesností nejméně na jedno destinné místo, úrovně s interní přesností nejméně na dvě místa /pro setupy na displejích zaokrouhlené/ a Vy chcete něco, tím tuplem laděnou ozvučnici, srovnávat ekvalizací z mixpultu a bez měření?
A pokaždé jinak, jak sám píšete?
Není takový postup prostě jen obyčejná prasárna podprůměrného amatéra, zvlášť pokud přihlédneme k výstupnímu výkonu Vámi uváděných zesilovačů a příkonu, který se zpracovává v měničích?