Fórum

12.09.2005 22:05
#8785 detail odpovědět

Teraz, ked ma prechadzaju blbe myslienky ma napadla iba jedna na ukoncenie rozpravy: Horny-vs.-World-vs.-V-Dosc-Kudo. "Nie je podstatne ci je tam horna velka, alebo mala, alebo tam vobec nie je, alebo su tie repraky iba napriamo, alebo inac, podstatne je ako ta bedna bude hrat a ako ju akceptuje tzv. odborna verejnost a potom platiaca verejnost." To je myslim najdolezitejsie a my tu mozeme pisat litanie od A-Z a diskutovat ci je lepsi horn velky-maly-ziadny, alebo sa rozplyvat nad roznymi znackami, ze ktora je lepsia-horsia, proste vzdy to budu bezvyznamne keci. Ja by som bol najradsej, keby sa podarilo usporiadat taku sutaz o najlepsi LA system na jednej velkej ploche, kde by sa kazdorocne zucastnilo co najviac majitelov LA sytemov na jeden meter stvorcovy a kazdy by si tam postavil to svoje naj a potom by to zhodnotila nejaka porota a vitaz by dostal napr. riadnu kefovacku od najlepsej sexbomby vkraji a ostatny by mu pri tom pustali pohodovu hudbu z ich LA :-))))))) No a to by potom rozplynulo vsetky pochybnosti o tom ci onom diskutovanom syteme a nase keci by uz boli iba o holych skutocnostiach :-)))) Takze zdar vsetkym co maju netopierie usi a poznaju tu Hubertovu reklamu s klokankom :-)))