Fórum
Pane Hrůzo, díky za objektivní vysvětlení, samozřejmě stačí a je to jasné.
Okolo kopírování zapojení RMX, tak asi to tak úplně kopírováním RMX nazvat nejde, spíš vícenásobnou aplikací stejného zapojení více firmami. Jednoduše asi proto, že Quilterova koncepce je do určité míry "geniální". Zároveň firmě QSC nejde upřít jakousi průkopnickou úlohu v jeho komerční aplikaci. Pokud by šlo o přímé kopírování RMX, vypadaly by asi všechny kopie zevnitř úplně stejně, osazením i topologií desek - a to není pravda, causa PSA31500 ukázala, že je toho uvnitř dost jiného a že PSA dokonce umí být spolehlivější a o poznání lepší na dolním konci pásma. Tedy opravdu nejde o přímé kopie RMX, ale o aplikaci zapojení o němž se ukázalo, že umí být dostatečně odolné a přiměřeně spolehlivé.
To, že má někdo v nicku DJcosi apriorně asi neznamená, že to musí být úplný idiot. Může to být třeba jen proto, že ten nick si zvolil v 16 letech, kdy blbnul s DJingem, dnes je mu třeba 28 a prostě ho kvůli identitě nechce měnit. Někteří lidé asi nebudou typy, co mění nicky po půlroce. Toho člověka, co napsal uživatelskou recenzi na RCF ART715 osobně vůbec neznám, ale viděl jsem jeho pořád stejný nick na různých diskusích a na idiota opravdu nevypadá. Spíš na člověka, co má celkem dost praktických zkušeností a něco naposloucháno, víc bych v tom asi nehledal. A možná měl jen smůlu na nepovedené kusy, jak jsem ale psal, těch stížností na chování těch aktivek jsem četl více, ale už je nemohu dohledat. Je to už nějaký čas a mohou být zapadlé někde dole pod přívalem nových příspěvků a témat.