Fórum

Petr Z.
11.05.2016 15:22
#87839 detail odpovědět

Zdravím všechny,
obsah minulého svého příspěvku jsem si nevycucal z prstu.
Pokud se popisované zkušenosti s aktivními soustavami RCF řady ART 7xx nikomu nepodařilo najít, tak mně ano. Zde : http://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=20962
Poslední věta mého příspěvku byla skutečně myšlena tak, jak ji pochopil i Jarda Hep.
Pokusím se najít ještě i další články, týkající se negativních zkušeností s ART 7xx.
Nepsal jsem svůj předešlý příspěvek ani náhodou proto, abych snad soustavy či firmu, která je prodává, nějak pohaněl.
Jsou to soustavy s nějakými vlastnostmi a asi dost nevhodné pro některé aplikace.
A myslím si, že je jen dobře, pokud je potenciální zákazník předem informován o jejich vlastnostech nejen ze strany prodejce, ale také od ostatních bývalých či současných vlastníků. Osobní zkušenost, popřípadě kvalifikované měření má nejen podle mne větší vypovídací hodnotu, než papírové údaje a reklamní žvásty.
Nechci rejpat, ale hodně podobná situace panovala před několika lety i okolo zesilovačů QSC řady RMX. Úžasná reklamní masírka, jak jsou skvělé a odolné, úžasné prodeje, vzápětí poměrně hodně zklamaných zákazníků.
Pak chvilku nic, nutná pauza a poté ukončení spolupráce s QSC.
Nebudu dohledávat špatné zkušenosti zákazníků s řadou RMX, prezentovanou tehdy jako profesionální standard. Nejspíš každý si je umí dohledat sám a utvořit si obraz o serióznosti tehdejší reklamní kampaně.