Fórum

10.05.2016 09:45
#87835 detail odpovědět

Petr Z. .. no, jsou to dost hustá slova, o ART 7XX. I ta strategie, někde jsem slyšel a pokud chcete, zkuste si to zjistit.. No, co k tomu dodat. Serie RCF ART je extrémně úspěšné zboží, kterého se prodá opravdu hodně. Statistika reklamací a provedených oprav je k Tobě neúprosná. Nic, z toho co popisuješ a nic takového se neděje. Samozřejmě se občas najde jedinec, který se pokouší o crashtest a i to má své výsledky. Zpravidla ten, že když se hraje tzv. "za roh", tak to zní poněkud divně.. Ano, jistě. Zařízení má "pud sebezáchovy" a ten prostě funguje. Nedojde k destrukci, nic neshoří, nevypíná žádná "ochrana". Zkuste podobný test na ostatních značkách a na srovnatelných výrobcích a myslím, že se budete divit.. Hledal jsem záznamy o popisovaném kolapsu a vracení beden. Nic podobného se nestalo. Tedy nám. Tedy Petr Z. rád bych poopravil Tvůj text. Byl jednou jeden a ten měl nějakou bednu a zkoušel co vydrží a kolik to "dá". Pouštěl do té bedny cosi ze svého mobilu a sluchátkový výstup dal na plný "pecky". Hrálo to "divně" a hrát to nepřestalo!!! Někde se stala chyba.... Nejlepší je ta závěrečná věta. Zkuste a pokud to nerozbijete, tak si to nechte a pokud to rozbijete, tak to je výhoda!! Můžete to vrátit. Jsem rád, že naši zákazníci jsou normální a vědí, co si kupují a s věcmi zacházejí tak, aby jim dlouho vydržely ....