Fórum
Nic mě tak nevytočí, jako když skvělou práci odborníků likviduje pár neschopných individuí. V tomto případě myslím odborníky z Prodance a těmi neschopnými obchodní oddělení Prodance, které je úžasným příkladem toho, jak se to nemá dělat.
Takže můj dotaz zní: když některé výrobky nemůžete, nebo nechcete prodávat, proč je stále nabízíte???
Výrobky slovenské firmy AMEX počínaje a reproduktory B&C konče...
Že není možné se domluvit se slovenským výrobcem (který mi nakonec zboží poslal přímo zcela bez problémů), to považuji za bohapustou lež (jen jsem na ní musel čekat nějaký ten měsíc).
Nicméně u Italského výrobce chápu, že je s ním těžká komunikace a každý na to nemá náturu, z nich něco dolovat (Ital léto protančí a v zimě nepracuje...). Proč ale potom jejich výrobky nabízíte a ještě mi píšete potvrzený termín dodání? Ten mimochodem proběhl před měsícem a půl. Vysvětlení, že těch 12" neodymových koaxů přivezli málo a že jsem ve frontě, mi přijde víc než podivné (fakt jsem netušil, že zrovna tento reproduktor je takový mainstream). Ale ikdyby, proč o tom zákazníka nikdo neiformuje a na můj první dotaz (měsíc a půl po termínu dodání) dostanu jen neurčitou odpověď, že doba dodání je 3-4 měsíce???
Divím se, že si tam takové zaměstnance držíte.