Fórum

03.08.2015 18:07
#87366 detail odpovědět

No vida. Jen co přijdu, zvedne se množství příspěvků na den o stovky procent, navzdory názoru, že sem nikdo nepíše , údajně kvůli lidem jako já. Lepší příklad paradoxu už neznám.

O mých vědomostech naštěstí nerozhoduješ Ty. Ani mě za ně neplatíš, ani nic jiného. Tvrdit o někom, že něco neví, neudělal, podělal, zatímco opak je pravdou, je to nejnižší bahno, mající v civilizovaném světě své místo hnedle vedle sprostých nadávek. Prostě hnůj, snaha poškodit a naštvat. Zapůsobit na pudy.
Tvůj odchod poškozuje jen Tebe. Právě mlčící strana je dnes ta slabší, a lze tak na ní snadno naházet kdejaká svinstva, což ale dělat narozdíl od Tebe nemusím.

Vědět co to je akustický zkrat samo o sobě je úplně k ničemu. Je potřeba vědět jak se chová, kdy se děje, a v jakém systému. A Jelikož akustický zkrat je relativně lineární jev, dá se s tím nějak pracovat.

Připomínáš mi tu ženštinu z filmu "z budoucnosti" - Já Robot. Pasažérka jedoucí na motocyklu poháněném benzínovým moterem, štkající řidiči na rameni "Doufám, že to není na benzín. Benzín totiž VYBUCHUJE!" :-D