Fórum
V podstatě bych se na tuto diskuzi už dávno vykašlal a nakonec jsem s ní nechtěl ani začínat - zájemce se může podívat o nějakých padesát příspěvků zpět, aby si ověřil, že jsem na původní Versaceho "popíchnutí" o "dokonalém aparátu snů" vůbec nereagoval a bylo tam dost jiných reakcí, než jsem se vůbec do nějaké argumentace pustil a i potom velmi smířlivě. Jenže se sešly dvě věci - já opravdu právě sedím už druhý den nad pracovní verzí nového ceníku pro rok 2006 a opravdu zrovna probírám tu neuvěřitelnou kupu informací o výrobcích EAW, abych mohl alespoň trochu zodpovědně vyplnit obvyklé kolonky Výkon/citlivost/počet pásem... Současně jsem za ty roky, co EAW zastupujeme, rozebral a proměřil a prodal a opravil atd. docela dost velké množství jejich beden (přesto jsem naprostou většinu nikdy v ruce neměl a nikdy mít nebudu), takže o nich něco VÍM. Takže nakonec jsem musel některé věci uvést na pravou míru (podotýkám, že jenom věcné chyby, názory typu líbí/nelíbí nekomentuji). Nikdo z nás není nestranný, já to ani nepředstírám, ale je potřeba rozlišovat fakta a image. Image často prodává, ale na funkci nemá vliv. A co na to klokánek ?