Fórum

10.09.2005 11:37
#8720 detail odpovědět

Á Pavel ma uz predbehol :-))) Aj ja sa prilkanam k jeho nazoru o prikupovani bedni. Co je dobre teraz, bude dobre aj o 10 rokov, ale uz sa nebude moct povedat, ze je to novinka a je to IN, lebo to uz bude mat kazdy a prestiz je v haji, ale nik nepovie, ze to hra nahovno :-))) To je ako kedysi som si ja ako jeden z prvych nasiel na nete Graficku karty Geeforce 3 TI 550 a chcel som ju mat. Tak ich doviezli na Slovensko asi 4 a stala ma vtedy 25000 bez dane. O pol roka ma skoro trafil slak, lebo uz stala iba 8 tisic a vybehla novinka raz tak vykonnejsia a za lepsiu cenu ako som ja vyvalil za tu TI550. O tom je tu rec a plati to trosku aj o bedniach, proste sa niekedy oplati aj pockat a tesit sa z toho :-)) U pocitacov plati jedna zasada co funguje do toho sa nepicha a co je nove to sa nekupuje, ale caka sa na vychytanie much. To plati hlavne o serveroch. O bedniach tiez. Vsetky firmy musia vybehnut s niecim porovnatelnym alebo lepsim ako konkurencia, aby sa nemohlo povedat, ze ta ci ona firma taky vyrobok nema, lebo to by bola hroza a tak sa chrlia rozne LA systemy ako huby po dazdi a potom sa to vsetko krystalizuje a prichadza sa na to co je pouzitelne a co menej a potom uz rozhoduje iba cena a kompromisy su uz krysy a rozlozia myslenie buducich majitelov natolko, ze sa priklonia aj k takymto tovarom, ktori nie je podla ich predstav, ale tá cená...