Fórum

10.09.2005 11:21
#8718 detail odpovědět

Hubert, ja som nic take nenapisal a ani si o EAW nemyslim. Docela rad by som mal od nich niektore bednicky doma. Co sa mojich prispevkov tyka stale som hovoril iba o LA a ty si ma tak trosku nutil do inych kategorii, ale ako sam vidis nedal som sa a rec je u mna iba o LA! No ked Rudo kupoval Kudo, tak vtedy uz nestihali vyrabat a cakal asi 2 mesiace kym mu dopravili 8ks a uz vtedy mali tie bedne cisla od 1201-1208 a vieme, ze zacinali od 0. Neskor potreboval do strapca dalsie a neboli, tak mu kvazi pozicala jedna firma a tam uz boli cisla okolo 1900. To len na okraj, ze akym tempom sa Kudo predava a tie bedne s cislom cca 1900 uz asi mali toho za sebou dost, alebo hlupu obsluhu, lebo vypadali strasne a to bolo asi tak pred dvomi mesiacmi. A na margo toho mála odohrateho si ja myslim, ze prave Kudo uz toho ma odohrateho dost a stale bude stupat a ak nepride EAW s niecim inym LA tak uz to bude iba o ... JA mam dost rychly net na to aby som mohol prebrlat cely sortiment EAW behom chvile, ale doniesol som si z vystavy prave spominane a mnou oblubene katalogy, takze nie je problem kuknut no nevidim v tom pre mna ziaden vyznam. Ked budem potrebovat riesit danu situaciu, tak vtedy nastudujem to co mi je vhodne a nebudem si zatazovat hlavu inym. Vid priklad s kostolom. Takze Hubert som rad, ze si rozumieme a mame si o com pokecat, ale pripevok nizsie je asi z 90% urceny niekomu inemu. Pekny den.