Fórum

Pavel Vojta
10.09.2005 11:21
#8717 detail odpovědět

Huberte, nikdo tady neřekl že hledáme všechno špatné na EAW, to je jen nějaká tvoje utkvělá představa. Měl by jsi někdy sundat klapky z očí a zjistit že není na světě jen EAW! Nemám žadné zkušenosti s s těmi ne-live produkty EAW a přiznám se že mě ani moc nezajímají a je dokonce jedno od jaké firmy to je. Ja se zabývám live a instalace všeho druhu rád přenechám jiným. Jsou dokonce systémy od EAW které mě přesvědčily např. KF760 v kombinaci s BH760 je super, naproti tomu mě zatím nepřesvědčily např. KF730! A to vůbec! 10 staré záležitosti, proč by si uživatel V-Dosc nemoh po desti letech dokoupit další? Co je na tom špatně?

Ne, nemám obraz firmy EAW jak o firmy Conrad, bohužel je to tvá argumentace která je naprosto stejná jako argumentace firmy Conrad a jemu podobných firem! Ty se chlubí tím kolika stránkový mají katalog oproti ostatním firmám, kolik položek zboží mají v sortimentu. Mě je tento způsob marketingu naprosto cizí, každý má ale dnes možnost volby své cesty tak to dělej jak chceš, jen se nediv že se najdou lidi kteří tvůj názor nesdílí.... MH z tebe musí mít radost :-))))