Fórum

JKL
11.01.2015 03:34
#86460 detail odpovědět

Radek
Velice nerad píšu na toto forum,protože inovovaná grafika je je pro mne opravdu velice nepřijatelná a hlavně NEČITELNÁ,což si myslím nikoho povolaného z Prodance nezajímá...
Ale co se týče vesnických tancovaček,v létě jsem byl pracovně na takové opravdu venkovské zábavě.
Vesnice nebyla skoro na mapě a hřiště,které bylo na konci světa končilo někde v liščím ráji,ale co jsem spatřil po nezaplacení vstupného mi opravdu vyrazilo dech.Čtyři třípásmové Vinčovky ve čtyřech metrech na stojanech,pod tím osm jednadvacítek basů , pod stanem iLive,pohodový týpek a neuvěřitelně dobře hrající rocková parta.Světla by mohl závidět středně velký kulturák.Koukal jsem jako puk a kluci z kapely si dlouho mysleli,že to na ně hraju.Po pozření pár kořalek pochopili,že to myslím vážně a já jsem se ještě dlouho vzpamatovával z té vesnické tancovačky na konci světa.
Tak jsem mu alespoň řekl,(zvukařovi) že by to mohlo více tlačit na basech ,on se zasmál ,prý mu to kapela zakázala,tak to přidal a pak už mi jenom tekly sliny po otevřené hubě.
Kroměříž,Holešov.Zdravím kluci a smekám......