Fórum
2 Pepan: no samozřejmě že je, Tebe by to nesralo? :-D Pochopitelně mne točí, že lidi s mrdkovými samodlaby kšeft maj a já přijedu s kapelou a musím kroutit na jejich "aparátu", zatímco se mi ve skladu válí komponenty 10x dražší a 10x lepší... Veselé i smutné zároveň na tom je, že já za to nakroucení kapely leckdy dostanu tolik, co oni za akci s jejich "aparátem".
2 sledge: " gulášník" je u mne člověk, který přijede v stříbrném bramboráku, ale se zvukařem se dohaduje, jestli mu dá 2500 nebo 3000 za večer (s aparátem). Kdyby takoví zvukaři měli rozum a poslali ho do..., nebo si na začátku řekli o sedmičku, nemuseli by mít takový aparáty jako maj. Ale to nemá cenu řešit - vždycky budou mít za zády dalšího blba, pro kterýho je to rozkoš a relaxace, užít si ten víkend s bigbítem třeba zadarmo. Já samozřejmě přeháním, je hafo pořadatelů, který to dělají i rádi a dobře a když pak přijedu na "venkovskou" akcičku, kde visí KF730 a kroutím na iLive, tak z toho mám prostě radost. (Zdravím Péťu Hegenbarta).
Ohledně těch promítačů - on je dnes někdo potřebuje??? Ergo - chceš říct, že zvukař je povolání které se přežilo???? Máš-li pocit, že zvukařů je zbytečně mnoho, pak s Tebou souhlasím, mrzí mne jen, že dle Tebe zřejmě "právo na život" mají jenom zvukaři vybavení X-32, neboť "doba to žádá"... :-DDDDDDDDD
2 Radek Malenovský: já taky nechápu, kde se bere ta animozita vůči revivalům. Copak každej dobrej muzikant je zároveň geniální skladatel a aranžér?? Ne - tak jeden ze sta. Třeba v jazzmani si to už uvědomili a nikdo nepovažuje za ostudu, když kapely mydlí dokola těch 200 jazzových "standardů". Je to normální, lidi posuzují tu kapelu podle toho JAK hraje, ne CO hraje... Jenom u bigbítů je bůhvíproč kapela, která nehraje vlastní věci, hned dehonestována a deklasována... nevím, možná je to pozůstatek odporu vůči obludným, nešlapající "zábavovkám", jenomže řada revivalů dnes hraje kurewsky dobře (Spejbls Helpers například... R+ Members Club...)