Fórum
Panove trosku slusnosti a ucty by to chtelo k cloveku ktereho ani jeden z Vas neznate osobne - nikdo z Vas me nikdy nevidel natoz aby se mnou mluvil ci nejak komunikoval - diskutovat se da o vsem ale slusne a se vzajemnym respektem a bez urazek a napadani. Slusni lide si to preberou po svem. Pavel Tosovsky: Nikdy jsem s tebou nespolupracoval, muzes byt konkretni please ? To muzu taky ted napsat Pavel Tosovsky no jo to je ten "blb" co jsem s nim parkrat spolupracoval, vzdy tragedie - aniz bych mel paru kdo vlastne jsi. Tohle muze napsat kazdej - Ja te vubec neznam - pokud jsi se mnou spolupracoval napis kdy, kde, na cem a v cem to bylo katastrofalni. JAMALL: Nevim o co ti jde priteli. PAJUS: Skupina zvukari je o dotazech, nevim ktery dotaz mas na mysli - ale napriklad - pokud upgraduju aparat a ptam se na zkusenosti s tim ci s onim lidi, ktery to trebas pouzivaji jiz nekolik let abych vedel jak jsou spokojeni a co na to rikaji - je to bezny dotaz. Ja nejsem zadny ultra zvukar, pokud jsi cetl me prispevky mohl ses docist ze sam sebe povazuju za prilezitostneho zvukare a naprosta vetsina lidi v te skupine ma nesrovnatelne vic zkusenosti nez ja - ale diskuze je diskuze. Pokud se nekdo pta - muzu mu dat i ja zkusenost s aparatem co sam mam a jak jsem s nim spokojen a co jsem s nim byl schopen udelat a co uz ne. Takhle kdyz se vyjadri vic lidi dotazujici si z toho mozna neco vezme a pomuze mu to v rozhodovani, vyberu nebo co si jit poslechnout a co ne. Pokud mas neco proti Yamaze DXR nebo kv2 nebo RCF 7xx nebo HD - coz krom HD vse mam a co jsem doporucoval - tvoje vec. Ja jsem s tim spokojen, pro dany ucel mi to plne dostacuje. Ze ty mas jiny nahled - vporadku - neznamena to ale vubec nic. Ty mas nejaky nazor a ja taky. Ja o tobe taky nepisu zadne podivne zpravy jako ty tady to o me. Nic o tobe nevim, neznam te, treba jsi fajn clovek - nevim a proto o tobe nebudu psat nic a rozhodne te nehodlam soudit podle zprav na FB. Takze pokud me neznate osobne zvaz co pises