Fórum
2 Pavel: Prave mi to zozralo cely prispevok a uz nemam nervy to pisat znova. Neviem co stym admin robi, ale ked clovek napise plny pocet znakov proste to zmizne a uz som si myslel, ze si to nemusim cele oznacit a kopirovat, pre istotu, no jeden myslel a vymyslel furik a musel ho tlacit... Pavel, v jednoduchosti som ti napisal, aby si veriacich presvedcil na to, ze ked nemaju peniaze hned, tak nech kupia iba to na co maju a hlavne ziadne kukuku a sunky, proste postupne a s poriadnymi znackami. AKG D880S je super mikrak, takisto aj SM58, ale to su vhodne akurat na SEDES. Na oltar a Ambo radsej vyskusaj tzv. PZM (ploche kondenzatorove mikraky zjednodusene) ja som tam pouzil Audio Technica unikatny zvuk, ale za unikatnu cenu cca 12000Sk/ks, su nenapadne a velmi dobre posobi na celkovy zvuk aj doska stola, takze neni problem so Sabine ani so vzdialenostou 1,5m. Dalsi super mikrak je AKG C900M, akurat nema vypinac, ale to nevadi a povedal by som, ze je to nevyhnutne pre niektorych analfabetov :-)) SM48 je velmi uzka a podla mna onicom proti D880, alebo SM58, E855. INa kategoria su kondiky, ale asi nevyhnutna pre podobne ucely. C900M, E865, SM87 Sedesovky vysokej kvality, pripadne Ambo a jasny vitaz PZM, alebo AKG C451B na oltar a ambo. Potom nejaky bezdrot na svadbu to uz mozes mat aj Sekaku na tie dve vety to postaci a je to vymalovane. Samozrejme poriadne bedne a nie ziadne Zomaxy to iba zhovadi organ a o smerovkach nehovoriac a vonkoncom nie QSA, alebo Mison, to je jasna sebevrazda. Pri dnesnych cenach napr. QSC nema vyznam uvazovat o inych. Takisto lacne mikraky co maju handling noise strasny, az sa rovnajuci katastrofe pri pohnuti stojanom proste vsetko veci suvisiace spolu, ale rada znie: Postupne vymienanie suniek za kvalitne znackove veci=spokojny veriaci modliaci sa za tvoju dusicku. Amen:-))) A tak som zvedavy ci ten prispevok opat nezmizne, lebo som pri konci. Admin modli sa :-)))