Fórum

michal mishek
27.08.2014 16:18
#85779 detail odpovědět

Priatelia, je tu niekto z majiteľov XTA 4-rkovej rady, kto updatoval firmware na 2.30 a stretol sa s problémom na digi vstupoch?
Predtým, než napíšem Waringovi do "Worčesteršajru" som chcel zistiť, či už niekto "môj" problém nemal a nevyriešil. :-)

Konkrétne: na DP446 - po update z firmweru 2.11 (ak dobre pamätám) na 2.30, mi "jednoduchšie" presety idú OK, ale jeden "komplexnejší" (ktorý samozrejme najčastejšie používam) mi na digitálnych vstupoch hrá asi len 15-30 sekúnd a potom stroj končí zasvietením všetkých 4 vstupných klip-ov, čo je podľa manuálu "internal overload after ADC". :-/ Meráky zamrznú, ovládanie ide, status stroja "v system status", je "System OK". Po reštarte stroja zase 15-30 sekúnd funkčné, potom ticho a rovnaký stav.
Chyba sa týka len digitálnych vstupov (oboch) - analógový je OK. Zmena vstupnej Fs nepomôže (skúšal som 96,48,44), kontrolka AES lock svieti ako má.
Zdrojom "dát" je Pioneer DJM-800 (Spdif) cez symetrizačný člen Neutrik NADITBNC-M. Pripojenie je korektné (na strane Spdif 75 Ohm, za symetr.členom 110 Ohm).. ..a zdá sa, že chyba nie je závislá od "vybudenia" (inak povedané "pretečie" to aj keď je na vstupe úroveň -40dB). :-/ ..ostatne samotný problematický preset má input kanály na -20dB.
Inkriminovaný preset je (uznávam) slušná šialenosť - ale na staršom firmwéri fungoval bez problémov. :-/
Riešil niekto podobný problém?
Ďakujem za akékoľvek info, či navedenie. :-)
mm