Fórum

24.08.2014 10:22
#85759 detail odpovědět

se mi moc líbí, pane Hrůza, jak jedním dechem odsuzujete praktiku hledání levnějších zdrojů a zároveň hájíte postoje výrobce ohledně cenové politiky. kdo nekoupí komplet za půlmego nebo mego je podle vás podvodník. tak například já mám s Milos takovou zkušenost, že dokud se nakupuje, je všechno v pořádku. ale ve chvîli, kdy je třeba řešit nespokojenost zákazníka s prodanou kvalitou, už to trochu vrže. kokrétní příklad : rovnoběžné příčky 16/2mm u ACB21 v pozici rohu : ze čtyř kusů zakoupených najednou jsou dva s diametrálně odlišným rozestupem příček. z komunikace s Milos vyšlo najevo, že jejich svařeči nemají daný rozestup příček, ale pouze úhel, pod kterým je navařená - nejedná se tedy o vadu z výroby a nelze takovýto díl reklamovat. ale klidně vám to pane Dvořák opravíme (rozuměj jeden konec uříznem a o cenťák a půl vedle znova smrknem), za bratru 500 kus. takže jsem došel za místní odbornou svařečskou firmou, kde mi to zvládli opravit za cože ?? 300 za oba ?? takže pro mě jasnej závěr : cena a priori přemrštěná, výrobní program bez výstupní kontroly kvality . takže proč bych měl jít, a koupit komplet kvůli baubuch, abych za něj dal to mego, když můžu jít, koupit věnec a zbytek sehnat u jiných prodejců, když mě potom celá sestava 9x7 včetně nehořlavé plachty vyjde na něco málo přes dvěstě ? samozřejmě neobhajuju domoroba za každou cenu, a už vůbec ne tu prasàrnu z toho Kácova, jen chci říct, že ne každej, kdo si nekoupil komplet originál za nesmysl nemusí hned nutně bejt podvodnîk a hazardér s lidskými životy .. btw. např. v A si mladej zámečnickej učeň za tři roky práce u firmy přijde na papír, kde se říká Jsem mistr na montáže ocelovÿch konstrukcí - ten nepotřebuje žádnej baubuch, ani kdyby stavěl třeba stadion...