Fórum
Lojza K. ...díky. Tedy 1. adresa a správnost adresy a alternativa zasílací adresy. Na to vždy musejí být 2. Tedy myslím tím, že nám změnu musí někdo říct. U firem čas od času sami najdeme změnu sídla, změnu provozovny atd. 2. PPL...no, kapitola samo pro sebe. Občas se problém vyskytne a to i u nás v zadání. Třeba že dojde dobírka jako normál balík. Pojištění funguje, ale je to zdlouhavé a nepříjemné. i tak jsem vyhodnotil PPL jako nejlepšího partnera. 3. Použité, DEMO, opravované atd... výrobky. Zde se domlouvá cena na každý kus zvlášť. Minimálně se zákazník upozorní, že věc byla vybalena. V podstatě vše by se mělo vybalovat a kontrolovat. Už se nám stalo, že nám dorazila zásilka nových věcí a byly to přebalené opravené. Bez předprodejní kontroly bychom na to nikdy nepřišli. Samozřejmě jsou zákazníci, kteří vezmou pouze origo, háčkama sestřílenou bednu a chtějí si to vybalit sami. Dej vědět, zda se cítíš poškozen a udej číslo fa a problém. Budu to řešit. Jo, Karlos...pochval strýčka germána. Naštěstí jsou i opačné zkušenosti. Já mám na "rozbité" věci ten názor, že se musí opravit či vyhodnotit jako neopravitelné. O tom, zda to je "Oprava" nebo "Reklamace" musí konkrétní odpovědný technik.