Fórum
U Prodance jsem si VELMI vážil rychlosti a spolehlivosti v dodávání objednaného zboží. To byl také důvod, proč jsem upředňostňoval tuto prodejnu před ostatními, ač ceny zde nejsou zrovna ty nejnižší. V nedávné době se mi stalo, že zboží nedorazilo vůbec. Po urgenci dorazilo, avšak balík zase nebyl kompletní. Chyba je součástí života, tak to člověk přejde. To jsem však netušil, že se z toho stává nový standard Prodance. Došlo to tak daleko, že dnes už se na rychlost a správnost dodání zboží z Prodance nelze absolutně spolehnout. Proč ne, i to je možná cesta v přístupu ke klientům. Chci se jen zeptat, hodláte v tomto směru dále pokračovat?
Také se mi pár věcí nelíbí.. Objednám zboží a bez nějakého infa o odeslání mi druhý den nahání PPLka, že mi vezou balík. Ač do objednávky napíšu, že jsem v práci a volají a vezou to jinam, tak mi volá manželka, že před barákem stojí dodávka chtějí love za něco, o čem nemá tušení.. Na jednu stranu je fajn, že to je do 48 doma (spíš ještě dřív), ale rád bych věděl, co kdy a jak..