Fórum

George
02.08.2014 10:48
#85615 detail odpovědět

Chlapi jak na zvučení mluveného slova v party stanech?Včera jsem si zase prošel něčím co bych nerad znova zažil. Řečníci nebyli schopni mluvit do mikrofonu, ani nahlas, kolem lidi stěžující si že nejde slyšet a aparát na hranici vazby. Co je zvláštní, na začátku jsem si projel FBXem, ten zafixoval frekvence, vše okolo 2-5kHz a stejně v tom pásmu toho bylo hodně,takže jsem to stahoval na ekv na mastru(DL1608). V tom party stanu se nějak šíleně odrážejí f 2-8kHz. Jak umísťujete bedny v takových stanech? Byl velký asi 15*40m. Samozřejmě když přišel někdo kdo umí mluvit do mikrofonu, slyšet to bylo..ale ty pohledy nasraných rodičů dětí, že jim nejde rozumět,ať to přidám..ten zvukař je ale magor..apod..Zkoušel jsem vše možné i nemožné,ale někdy bych se nejradši z místa vypařil(což skoro šlo, bylo tam tak vlhko, že kapalo ze stropů i stěn). Nakonec jsem k nelibosti některých posunul PAčko dál od podia a zpozdil, i tak to ale nebylo ono. Kapela co pak hrála, to bylo vpohodě, jen ti kuňkalové..přece to nejde aby byl po podiem pořád někdo kdo by strkal mikrofon k puse řečníka ne..