Fórum

16.07.2014 11:07
#85539 detail odpovědět

Martine> Precti si prosim ten odstavec jeste jednou. Ja NEMAM problem s tim ze pises kladne recenze na produkty z PD, do toho mi fakt nic neni (ten priklad s Krcmarem proto se situaci nekoresponduje). Chapu, ze jako byvaly zamestnanec PD mas k nim vztah a pokud to jsou dobre veci proc je nepochvalit (zpusob uz necham na posouzeni p.t. ctenarstva, protoze do toho mi FAKT nic neni). Ja, kdybych recenzoval veci zastupovane Audiopro (coz bych mohl kdybych se citil byt NEZAVISLYM odbornikem, jak mi pam Hruza podsouva), bych na tom pravdepodobne nebyl jinak.

Bohuzel u beden, coz je eminentni oblast zajmu pana Masina, je to trochu jinak: zde panuje spousta nastolenych dogmat a polopravd, ktere se bez dalsiho kontextu ve Tvych recenzich obcas objevuji. Prave proto, ze po minulych zkusenostech s "vykladaci dat" uprednostnuji radsi recenzentovu praktickou zkusenost pred nekolika udaji vyrtzenymi z kontextu bez dalsiho pochopeni veci. Dalsi spolupraci s tebou coby recenzentem Music-Store (nikoliv nasim (!), nebot recenzent je placen casopisem) se ovsem nebranim, Tve recenze byly vzdy remeslne i doborne dobre zvladnute a pokud najdeme vhodny objekt recenze (vzpomen si, ze jsem ti pred casem nabizel treba sestavu TS400+PSD215) bude mi opet potesenim.