Fórum
2 Safa: No, a to je právě to, co mne poněkud s..e, protože skutečně nemohu nijak dokázat, že o "zájmu z Brandejsa" slyším v tomto okamžiku poprvé. Opravdu nefunguju tak, že bych každé konkurenční zboží odvezl H. M., aby ho mohl prolustrovat a najít slabá místa, která by bylo možno kritizovat. Pokud napíšu pozitivní recenzi na AH iLive (R72), Dan Krčmář opravdu nezareaguje tím, že by prohlásil "nemám zájem půjčit Ti DiGiCo SD9 na recenzi, pomluvil bys ho a odvezl na měření do Brandejsa." Ale pokud máte pocit, že jsem Vaše zboží v nějaké recenzi "poškodil", tak je samozřejmě Vaše právo nechat je recenzovat někým jiným. Klidně přiznám, že je mi slibně rozjeté spolupráce a Audiopro líto, ale co nadělám?
Uznávám, že moje recenze nejsou a nemohou být "objektivní" - jako snad každý normální člověk i recenzent časem získá sympatie k některým značkám nebo k určitým řešením (které se většinou vytvářejí na základě dlouhodobých pozitivních zkušeností s danými výrobky...) a kromě toho recenzent prezentuje SVŮJ SUBJEKTIVNÍ NÁZOR - k čemu by byla recenze bez názoru???