Fórum
2Hruza> Vy jste zjevne nepochopil o cem je rec. Nebudu rozebirat duvody proc pan Masin na forum PD uz odmita psat, to je Vase vec, ale uz sama cetnost jeho vystupovani na foru Zvukarina.cz (coz je neutralni, nikoliv nepratelske uzemi) sama o sobe napovida ze (a nakolik) je ono forum nezavisle.
Co se mereni tyce, pan Masin neni jediny v oboru kdo umi merit a ja budu jedine rad kdyz se skutecna mereni budou v recenzich objevovat casteji. Prijde mi ovsem bizarni aby mereni nasich produktu byla provadena konkurenci, to snad chapete a v tom smyslu jsem se k veci vyjadril i Martinovi s tim, ze nemam absolutne zadny problem kdyz necha zarizeni promerit NEZAVISLOU zkusebnou. Predpokladam, ze i Vy byste asi nenesl uplne dobre kdybych recenzi rekneme na HD32a napsal ja a nameril kolega Svoboda u nas v Audiopro, nebo ano?
Moje reakce v teto kauze neni agresivni, spis vysvetlujici. Prijde mi prirozene se ohradit kdyz o me nekdo nemluvi pravdu, myslim, ze Vy byste to udelal obdobne.
Pokud ta zminka o "nezavislem" odbornikovi mela patrit me tak se opet musim ohradit. Nikdy jsem se nepasoval do role NEZAVISLEHO odbornika a prave proto nasim zakaznikum nabizim veci k tomu aby si vytvorili vlastni nazor misto toho abych je omracoval velikostmi menicu, prumery civek a dalsimi technickymi parametry aniz by meli sanci tusit dalsi souvislosti (ono vetsi vzdy neznamena lepsi, i kdy si to spousta lidi mysli). Potiz je v tom, ze malo kdo v oboru (i kdyz se to zlepsuje) ma "koule" na to aby si vytvoril a dale hlasal vlastni nazor... pro spoustu lidi je jednodussi proste papouskovat "pravdy" ktere slyseli od nekoho radoby erudovaneho jedookeho krale, aniz by znali souvislosti. Presto se situace dle meho soudu zlepsuje a je cim dal tim vic lidi, kteri radeji poslouchaji nez ctou.
Vase demo akce obdivuju, ale neprislo mi koser chodit se najist na konkurencni predvadecky. Pokud mohu Vasi poznamku brat jako vyslovne osobni pozvani bude mi vicemene potesenim se na pristi akci prijet podivat.