Fórum
TO karel: Jakožto zakládající technik servisu se Zdenkem Paterou mi opravdu připadá váš přízpěvek jako nekonkrétní kydání špíny. Jelikož toto forum nenavštěvuji a byl jsem na váš komentář upozorněn, tak vzhledem k tomu že jsem byl technikem servisu prodance asi 5 let a vypadá to tak že jsem mohl být jedním z dlouhého zástupu brečících u vás, musím reagovat. Osobně jsem během těch 5 let neměl s M.Hrůzou (až na maličkosti) žádené potíže a dokázali jsme si i vyjít vstříc. I jsem si této firmy vážil. Ale buďme objektivní a spravedlivý když už kritičtí. Já odešel ze dne na den pouze proto že vztahy mezi lidmi na pracovišti nebyly zrovna ideální a vedení firmy připadalo normální a běžné zvýhodňovat jednoho zaměstnance nad druhým a situaci kdy bezplatně zastupujete kolegu který je za tuto práci placen, zatímco co on si v té době přivydělává na různých melouších a furt má málo. Když jsem chtěl toto řešit, vedení mne pouze přehazovalo od Milana k Hubertovi (pro někoho od čerta k ďáblu). Jeden tvrdil že to není v jeho kompetenci a druhý že je to tak správné. Nic méně mezi kolegy rozšířený název "DŮM HRŮZY CIRKUSU HUBERTO" mi tak přijde docela trefný.