Fórum
Mně se opět potvrdilo, že Megatony ND374 snesou srovnání s výrobky světových výrobců a několikanásobně vyšší cenou. I nové NDM124 znějí dobře, i když při ozvučení takhle velké akce jim samozřejmě docházel dech. Zaujaly nové "kostky" EAW s akustickým dipólem v obou rovinách, dosažené spl vs rozměry bedny je až neuvěřitelné. "Sloupky" RCF překvapily schopností dodat ak. tlak a vcelku očekávaně zklamaly barvou zvuku. Tradičně mne "obtěžovali" DJové hlukem a vůbec jsem nechápal pokusy rušit hraním od vchodu přednášku pána od Sennheiserů, resp. PANTHERu (musím bohužel konstatovat, že buď byl trochu kuňkal, anebo si měl vzít jiný mikrofon - třeba SHURE nebo Audio-Technica- .-DDDDD, místy ho prostě nebylo moc slyšet). Příjemně překvapili Milan se Zdeňkem a jejich volba kapely - na "univerzální revival" alias "cochcárnu" hráli Mister Pig opravdu dobře a bylo vidět, že ty staré metly jako Judas, I.M., Scorpions a podobně hrají od srdce!
Catering byl vynikající, vlastně to byla prima gerden-party.
2 Lojza K.: a do kterého že digitálu vám to jezdíme nervózně mlátit?? ;-D
2 Luuker: Problém je, že kapely, ve kterých někdo zpívá přirozeně česky, skoro neexistují. Buď to není přirozené, nebo to není česky (obrácené přízvuky ala WV anebo příšerné texty...) Co by sis tak představoval - Tři sestry? Xindla X?? aaaa - teď mi napadlo geniální řešení: Záviš! D-DDDD