Fórum
To mad:Načo ťa zaujíma moje skutočné meno?Vyvodíš z toho dosledky?Kľudne sa ozvi, poriešíme.Volám sa Ján Dulák, som z PP a momentálne, som gastarbaiterom v MB.Tvoje: "ale pokud tu budou, proč by se někdo měl ostýchat participovat na jejich ziscích??? "je z princípu ľudskej slušnosti a myslel som si, zvukárskej hrdosti pod úroveň, aspoň trochu charakterného človeka.Pokiaľ je tvojím heslom, oni sú vychcaný a ojebávajú ľudí, my možeme tiež, tak choď, doprdele.Mal som o tebe inú mienku.To Cema:Vraj si hodný chlapík:Asi budeš najhodnejší z parazitov.Nebudeš iný, ako tie socky zo Sozy.Je tomu už nejaký rok, ale pokiaľ som počul, nič sa nezmenilo.Do istého kraja, prišli dvaja buzeranti zo Sozy.Polovička majiteľov barov, volali mojemu šéfikovi,čo majú robiť,Šěfik, volal bratovi do iného mesta, že prišli dvaja buzíci.Šéfov brat navrhol bratovi, nech ich dovezú do mesta x.Keď sa to dopočul spolumajitel baru v meste x, tak navrhol, aby dvoch buzíkou zakopali a bude kľud.Že tie buzny už neprídu.Emocie hrali svoju.Nakoniec, spolumajitel baru v meste x, zobral buzíkov zo Sozy, do svojho salonu, nie na nechty a neviem, s kým si užili, vzhľadom na ich gay charakter.Ráno buzíkov poslali taxom do Blavy.Teraz neviem, či to bolo 10, alebo 20, každému v kapse a bol kľud na dva roky.TAKTO PRACUJE Slovenská Soza.Cema.Veľmi dobre vieš, ako to u nás chodí.Sprostý nie si.Preto sa pýtam, kde vidíš zmysel svojho parazitovania..