Fórum
Zaujímavá debata..Bola tu spomenutá recepčná z lékarny, to akosi neviem spojiť, tieto dve veci spolu..Ale vyjadrim sa k Cemovi.Pokiaľ je skupina, hudobnÍk, má len to čo zložil.Príde za tebou, ako za zvukárom, ja by som za tebou radšej nešiel a vypláca ti prachy na drevo, za prenájom štúdia , nahrávku, mastering, máte sem tam aj pijavice, teda propagáciu, vydanie cd..Teda ty dostaneš, peniaze bez toho, aby kapela zarobila korunu.Je ti splatená časť aparátu, tvoje know how, v tvojom prípade by som som povedal how no.A týmto byznys končí.Je na nich, ako s nahrávkou naložia, či, prerazia, alebo prerobia.Ty si do toho vložil aparát a umenie to dať do kupy, ale s tým rozdielom, že si dostal zaplatené, narozdiel od tej kapely.Až to budeš robiť zadarmo a budeš uvedený na deske..Áno.Si členom kapely a vyžaduj.Pýtam sa, čo chceš a prečo na tom parazituješ?Ja viem.Je ťažká doba, nahrádzajú vás zvukári, úvodzovky, kde by som blil.Behringer, omnitronic, skytec, vraždil by som.Hluchý zo speostým zvučia.Ale kde je vaše logické právo, podieľať sa na zlodejine Osa?Ste furstrovaný, beriem to, ale namiesto toho, aby ste prišli na proti zbraň, Ose a Soze, ste sa len vlčlenili do ich radov a našli tu skulinku v zákone, ktorú používajú oni.Ste na ich úrovni.Nič viac, nič menej.