Fórum
2 MAD : Když já už jsem těch KOSSů nabaženej.Vyzkoušel sem je všechny od 700.- Kč nahoru(co se týká řady sluchátek k přenosným zařízením by KOSS )A v metru to vždy jelo na plno, a pak zase každej kouká,že mi to hraje nahlas. Na rychlo sem si koupil Sony MDR-EX50(In Eary za cca. 500.-Kč ) a alespon nikoho neslyším(skoro ani to metro ne) a druhým taky nedávám moc poslechnout co si pouštím,takže nikdo neprudí ,že slyší hajtku atd.Jinak ty Audio-Techniky mají prej špatnej servis (není tu zastoupení značky,asi teda) ,ale podle různých recenzí hodně vydržej(i pády na zem) a minulý týden se začala prodávat ,nebo já to našel minulý týden,že existuje verze ATH-M50x.A když to má to ''x'' na konci tak to má vyměnitelnej kábl(levá mušle,samo),což by mělo stačit(nehodím-li si je pod auto.
Takže musím dát vale němcům (Sennheiser,Beyerdynamic) a koupím si zboží montovaný v Asii (Taiwan).Protože oproti Beyerům 770 jsou skladný.Mají velký výkon(mohu s nimi zahrát na akci (DJ use)) no a zahrají mi i ty basy který HD 280 nezahrají(ja vím proč,ale pro mě je to u nich mínus-moje blbost),ale ve studiu je slyšet chci (až budu mít vrukou nějaký dlouhovlnný matrijál)
Zatím se všichni mějte a třeba na DEMu ZDAR