Fórum

06.04.2014 16:46
#85010 detail odpovědět

2All: Dobrý den,pro své domácí studio si chci koupit nějaká sluchátka v ceně do 4000.- Kč a potřebuji se rozhodnout mezi těmito sluchátky:
1) Beyerdynamic DT 770PRO 32 Ohm
2)Ultrasone HFI 580
3)Audio-Technika ATH-M 50
Měl jsem vyhlídnuté In Eary Etymotic HF5,ale potřebuji slyšet co se děje dole( mezi 40-100 Hz) a Etymotic jsou pohodlná sluchátka ,ale u těch basů je to podobné asi jako u HD 280(SENNHEISER) ,ty jsou na čistotu a přesnost,ale objem na můj vkus nic moc(ale jinak ty SENNy jsou somazřejmě výborná sluchátka).
Jedná se mi o ELEKTRONICKOU produkci,takže tak.
Všem moc děkuji za odpovědi

ASC
06.04.2014 18:17
#85012 detail odpovědět

Tak pokud sháníš pro studio, tak nebude předností přesná reprodukce? tj. Aby si sluchátka nic nevymýšlely?
V tom jsou Sennheiser 280 Pro podle mě asi nejlepší, co do 4k Kč koupíš.
Aby to mělo "mohutné" / "hutné" basy, tak by si sluchátka musely vymýšlet - neuslyšíš to, cos opravdu namíchal :)

08.04.2014 18:49
#85023 detail odpovědět

2 ASC: Ano ,uvědomuji si ,že sluchátka do studia mají říkat pravdu,stejně jako studiové monitory,ale třeba co se týká drum n' bassu nebo dubstepu,tak ty HD 280-ky mi seberou veškerou energi a dravost (v těchto žánrech tolik důležitou,(hlavně se do HD 280-tek nechci navážet je to bezesporu kvalita ve své třídě)) a udělají z toho jakousi neživou hudbu(nevím jak to jinak říct)
Myslel sem si ,že alespon jedny z těch sluchátek splnují požadavky na studiovou práci,proto jsem měl dotazy na konkrétní modely v mojí cenové relaci.
Každopádně děkuji za odpověd,Hezký den