Fórum

20.03.2014 21:55
#84895 detail odpovědět

Občasná změna zastoupení značek je, myslím normální. QSC mě ani moc nemrzí . Konkurenceschopnost jejich výrobků zásadně poklesla a arogance EU managera byla trochu mimo limit. Co s QSC udělá firma PMC/AUDIOMASTER/MUSICITY/AUDIOTEK, jsem zvědavý. Konflikt s JBL BUDE ZAJÍMAVÉ SLEDOVAT. Je to práce právě současného managera EU QSC, Marka B., který byl dřive v JBL. Asi se chce svému bývalému chlebodárci pomstít.. Opakuji donekonečna to, že Hubert odešel z fora sám, asi na základě "vyhoření". Hledal důvod a našel si ho ve změně poskytovatele a tvůrce stránek. Původní koncept byl mrtvý a nebylo možno pokračovat a místo spolupráce a snahy přechod zvládnout, raději bouchnul dveřma. Asi normální, lidská reakce na nechtěnou, ale bohužel nezbytnou změnu. Najít jiného tahouna fora je moc těžké...třeba MAD či JKL by možná mohli..a mohli by být i slušně placeni, ALE pozice diváka, co občas rejpne je jistě lepší. Lidi z PRODANCE se zase bojí lízt do obory Huberta a tak na to zcela serou. Hubert předpovídal, že bez něj forum umře. Asi má pravdu. Na moje názory zde nikdo zvědavej moc není. Všichni vědí, že rozumím všemu trochu, ale moc málo. Je to Vaše forum a pro Vás. Pokud ho nepotřebujete, tak sem nepište. Nakonec i to, že forum je vlastně ONE man show, je smutný..