Fórum

12.02.2014 19:29
#84698 detail odpovědět

Nikdy jsem si tady nestěžoval na PD a servis .... ale nejsem spokojen:) i když tvrdí že jsou zavaleni prací, čemu samozřejmě věřím ... při objemu zboží, které se prodá .. není divu, že se i může pokazit ... to je normální všude .. u aut, praček .. atd .. ale pokud jsem vyrozumněl ve čtvrtek kolem oběda, abych co nejrychleji vymontoval a poslal modul zesilovače s RCF 8003, že pokud to tam v pátek bude ... podívají se na to ihned ... no :) pošta tentokrát nezklamala .. byla rychlá .. no ale v pondělí když jsem volal a dotazoval se , jaká závada by mohla na modulu být ... tak se ani nevědělo jestli to přišlo ... , dobře tak volám v úterý -- ano přišlo , budeme to řešit .. zkoumat ve středu .. no a po dnešním dalším telefonátu ... mi bylo řečeno uplně v klidu ... není čas , nebyl čas .. jsme zavaleni prací ... Tomu samozřejmě věřím ... ale pokud něco někdo slíbí a žene mě na poštu atd ... tak to mě opravdu vytočilo ... Už nebudu nikam volat, nikoho uhánět .. doufám že do velikonoc se dočkám ...