Fórum
František Pokorný: nevím jaký jsi bastlíř, ale postavit z gruntu kytarovej aparát není legrace. Podrobný návod (česky), minimálně jeden, byl uveřejněn v Praktické Elektronice, jmenovitě od Vojty Voráčka, bývalého majitele ELIXu, někdy tak 2002 - 2010. Vojta si s tím pěkně pohrál, budou tam praktické zkušenosti. Jinak schémat je plnej internet, ale samotný schéma bez např. podrobného navíjecího předpisu na výstupní trafo je ti k ničemu. Když oceníš svojí pracovní hodinu na 100,-Kč, strávíš se stavbou - včetně shánění věcí a výroby mechaniky, zapojením, oživením nějakých 60 - 100 hodin, dvě trafa, elektronky a další součástky 3000 - 4000,- Kč, tak to může být cena pěkného jetého Marshalla nebo možná i malé Messy. Problém je v tom, že to možná dobře postavíš a oživíš, ale jak se pak dostaneš ke svým představám o výsledném zvuku, když ti to bude hrát jinak. Být já kytarista, věnoval bych čas studiu a cvičení hry na tovární aparát. Ale já už jsem dědek, můj náhled se od tvého liší možná o 2 - 3 generace.
Ať se daří
IvanD