Fórum
Akce byla opravdu skvělá! Já odcházel dřív tak nerad, ale čekal mě jeden študent na baskytaru ... já snad ani opravdu nevymyslím něco, co by se dalo organizaci vytknout. K bednám nějaké zásadní připomínky ani nemám, řekl bych že všechny bedny hráli svým způsobem perfektně, překvapili ND374, potěšili 2122 a samozřejmě JF29NT. Ty TTP5 byli, mimo oprávněné výtky ještě oproti třeba těm ND374 (se kterýma se to jednou porovnávalo) mnohem víc nahlas, ale to bylo asi daný umístěním vůči FOH. Chválím zařazení KF650, které bych tak řekl, byli referenčnější než ty RCF 6001 :-) Akce se líbila i kamarádce, která měla mnoho dotazů, kdy jí odpovědi trochu objasnili, proč ty bedny jsou tak těžké, velké a drahé, když mi s nimi občas pomáhá :) Catering byl opravdu vydatný, já se od čtvrtka najedl teplého jídla :) Když mě zmíněná kámoška tahala z postele, nalíčená a učesaná, už nešlo tudíž říci ne, a to jsem vstával po desáté, vzpoměl jsem si, že autobus z Blavy vyjížděl v 6h ráno, tak by mě zajímalo, kolik zvukařů do něj nastupovalo hned po akci, já šel spát v pů pátý..... :)