Fórum
2 kalo: Ach, jak prudce jsi vtipný...
2 Vitek_cz: S tou sebeúctou máš samozřejmě pravdu, i já o některé práce přicházím, protože jsem drahej - a chci bejt drahej. Pokud musím v průběhu večera vyslechnout Já chci žít nonstop, Holky z naší školky a jako vrchol vší hrůzy Sladké mámení, tak to je týrání zvířat a mě a někdo za to musí krutě zaplatit! (Posledně jsme s kolegou řešili, že zda na kšefty brát či nebrat jinak legálně nošenou střelnou zbraň - pokud zastřelím DJe v momentě, kdy spustí Sladké mámení, tak to je dle mého názoru přiměřená sebeobrana a navíc hájím celospolečensky cenné hodnoty - vkus). Ovšem s tím vracením... to je opět kapitalistický systém, kdy mocnější, bohatší a tedy ostatním "rovnější" občané prudí ty méně sobě stejně rovné. Nevím, jestli je to cesta k tomu, jak vytvořit spravedlivější, lepší svět. :-D
2 Petr V.: Bohužel máš asi pravdu, nicméně filosofové tvrdí, že vždy když společnost postupovala (z morálního hlediska) vpřed, hodnota jedince a jeho života VZRŮSTALA. Jestliže tomu tak dnes není, neznamená to, že se naše civilizace dostala do stádia senilní involuce?? Řím už hoří a barbaři se houfují? V lůně katedrály vyrůstají minarety?
Sorry za offtopic, divím se, že mne ještě nikdo neposlal do p... :-D