Fórum
Tak bych jenom rád uvedl na pravou míru pár věcí. 1. Bylo nutné z důvodů zastarání přejít na nové stránky. Původní tvůrce neposkytoval již žádnou podporu. 2. Zadání bylo ponechat funkce Bazar a Diskuze v původní formě a přidat moderní vlastnosti. To se zjevně nepovedlo. Nečekal jsem tak agresivní a někdy až vulgární reakce. Věcné připomínky a nápady můžeme a budeme aplikovat. Byl bych rád, aby Forum bylo zase místem kde se někdo něco dozví a ne jenom místem, kde nám budete nadávat. 3. "Ajťáci" za nic nemůžou. Mohu za vše já. Schválil jsem jejich postupy a nechal jsem se přesvědčit o "správnost" a "modernosti" nového řešení. 4. Osobně mohu říct, že bych také raději viděl vyhledávání nahoře i psaní příspěvku a kodu nahoře. To zařídím. 5. Citace je podle mě zbytečná a může nesmyslně zaplemenit příspěvky. Já to nepotřebuji, ale prý je to tak dobře. Já umím CTRLC a CTRLV a myslím, že je lepší zkopírovat konkrétní sdělení a ne celý příspěvek. Pravda je, že potom se lehce vytrhne "něco" z kontextu. No, uvidíme, zda bude citace nadužívána či zneužívána. Zatím to tam necháme. 6. Co se týče IP adresy, tak je jasné, že kdo bude chtít, tak si jí lehce dokáže změnit a k tzv. "nalezení" tzv. "škodné" to NIKDY nepovede. Pokud bude tlak na zobrazení IP, tak to můžeme ....ale je to myslím zbytečné. Stejně, jako chtít na lupiči, aby v bance kromě otisků prstů nechal tak OP, ŘP a průkazku z knihovny... 7. barva...nějak mi ta modro/modře/modrá nevyhovuje. Snad mě z toho i bolí hlava...tedy už mě nějak pořád bolí hlava a myslím, že to z toho nebude.... 8. Tlusté čáry za každým příspěvkem 9. Autor/Nick vlevo a bez nesmyslu "Napsal", tak jako to bylo. 10. V horní liště příspěvku ještě obálka, reagovat/citace/, číslo příspěvku a datum 11. předpokládám, že všem vyhovuje system vrstvení příspěvku jak příjdou. Žádné žánrové/oborové členění neplánujeme. 12. Sjednotit přístup do Forum a E-shop nelze. Jsou to různé produkty různých dodavatelů. Ostatně registrace na Forum je pouze o zablokování NICKU, aby se lidi nehádali, kdo si první začal nějak řikat a druhý si nevšimnul a napsal pod stejným jménem. 13. BAZAR a mazání inzerátů předpokládám funguje normálně. Pište, co myslíte, že se má změnit.