Fórum
Okno pro vyhledávání podle mne by mohlo zůstat nahoře, s oknem pro příspěvek dole problém nemám, ovšem ten, co vymyslel novou podobu kontrolního kódu by měl dostat metál : je snad opodstatnění jeho krkolomnosti a nečitelnosti postaveno na přítomnosti spamovacích botů ?? Ještě nikdy jsem tu spam od bota neviděl, přijde mi to tedy jako nesmyslná komplikace, zejména pro uživatele s displeji s užším úhlem čitelnosti, například večer při nastavení intenzity jasu monitoru na cokoli míň než maximum...(nemluvě o brejlovcích - tím se nechci nikoho dotknout..). Jinak souhlasím s formátem data DDMMRRRR, neboť vypisovat "prosince a listopadu" mi také přijde jako krok zpět. Fce citovat je sice krásná, ale dost nepraktická, zejména nechci-li citovat příspěvek celý - minimálně to otravuje při úpravě a navíc to akorát zabírá místo v příspěvku vlastním. Grafická podoba mi vyhovuje víc než u staré verze, dvoubarevné rozlišení jednotlivých příspěvků je teď přehlednější. U mě 1- za snahu, 3 za provedení...
;)