Fórum

Honza61
15.08.2013 15:45
#83136 detail odpovědět

Je sice krásný, že na ajfounu to funguje, ale už se těším, až to otevřu na mojí staré nokii. Netuším, kolik je tu v tom natláskáno javascriptu, ale každá inteligentní stránka by měla fungovat i s vypnutou javou. Jinakřečeno, pokud to nyní k běhu vyžaduje javascript, tak to nebude jen moje stará nokie, kde to nepůjde.
Minimálně bych seriozně zauvažoval o změně řádkování v textovém poli pro psaní příspěvků, ty centimetrový mezery mezi řádky jsou silně otravné. Nechci ze sebe dělat v žádném případě odborníka na programování a design, ale něco mi říká, že i font by měl být všude stejný. Minimálně v tomto textovém poli je větší. Ač jsem strašná konzerva, tak proti změnám k lepšímu nic nemám, ale tohle mi zatím jako vylepšení moc nepřipadá.
Za mě: Psaní příspěvku umístit nahorů. (netuším, proč to je dole, když se odpovídá na to, co je nahoře), sjednotit velikosti fontů a odstranit přebytečné javascripty. Nemám je rád a to animované vyjíždění ona pro psaní příspěvků mě rozčiluje :-)
Chválím přidání odkazu na příspěvek - to se bude hodit.
Třeba mě ještě někdo podpoří, či napíše jiné postřehy. Díky

//Právě mě to po dlooouho rozepsaném příspěvku poslalo do řiti, že je již cosi neplatné nebo bylo odesláno.