Fórum
Takže si to projdeme chronologicky: JOSKA přišel s věcným dotazem HUBERT na něj věcně reagoval JOSKA požádal o další vysvětlení HUBERT věcně reagoval PAVEL zkopčil část cizího dotazu a přidal něco o tom, že RCF lže HUBERT věcně reagoval a přidal varování před primitivním přístupem (který byl u PAVLA zjevný) PAVEL opět vše zjednodušil na to "jaká je RCF", nereagoval absolutně na žádnou informaci z předchozích příspěvků HUBERT pokusil se za pomoci odkazů vysvětlit, že nejde RCF podobně paušálně obviňovat PAVEL se urazil, protože našel slovo primitiv HUBERT se pokusil diskuzi nějak konkretizovat, žádal příklady HUBERT připomenul nemožnost zabývat se složitým problémem primitivně "lukáš" aniž až dosud cokoli věcného k problému SPL přidal, konstatoval, že mi došly argumenty a jako obvykle jsem přešel na nadávky. "BUBÁK" nám vysvětlil, že buď o SPL max nic neví nebo ho to nezajímá, ovšem stále se zde cítí být jakýmsi arbitrem. Odteď už reaguju jen na věcné příspěvky lidí, kteří si moje předchozí přečetli a aspoň částečně je chápou. Nebudeme rozebírat žádné křivdy apod. je to kontraproduktivní.