Fórum
2 Jirka: Já jsem panu Moučkovi "nemyl pozadí" za to, jak zvučí (což je mi ostatně celkem jedno), ale za to, že má - resp. tehdy, před několika lety měl - v aparatuře zesilovače PSA přelepené logem JBL, a dále za to, jakým způsobem komunikoval a jak se posléze choval - se svým asistentem se založenýma rukama sledovali, jak sám kompletně před narvaným sálkem drátuju kapelu (zřejmě jsem se jich dotkl tím, že jsem si chtěl "svou" kapelu nazvučit sám a že jsem odmítl používat jejich mikrofony, když mám s sebou kufr vlastních a podstatně lepších). Sice chápu, že se chtěli "pomstít" mě, nafoukanci z Prahy, jenomže to odnesla spíš kapela a otrávení fanoušci, čekajících na hlavní kapelu večera, kteří samozřejmě pokřikovali a remcali. Naštěstí se takové věci nedějí často - naopak s většinou zvukařů se mi spolupracuje v pohodě a s některými přímo skvěle - z těch, co se pravidelně objevují na tomhle fóru děkuju například Frenkovi, Makoňům, Viktorovi (Vikosound) a omluvám se všem, na které jsem si teď hned nevzpomněl a kteří jsou milí a vstřícní...