Fórum

Lojza K.
10.07.2013 12:10
#82676 detail odpovědět

Sledge: něco si napřed odměř; teroetizování - vítr, vlhkost a teplotu nechám na tobě, zamachruj si:-), třeba další derivací group delay, bude se ti to hodit při identifikaci zpětné vazby:-), čekal jsem spíš rýpanec na odrazy:-)
fázový filtr viz Audiocore manual str 47:-), časové zpoždění není fázové:-), delay je na jiné straně:-). Future to neumí!!:-)
podle fázové charakteristiky impulzu nastavuji propusti pro výstupy, hodně záleží na velikosti okna a vzorkování, aby to prolezlo digitálem:-)
sorry, ale když si postavíš bednu blbě, tak ji signálem nikam nepřesuneš, což vlastně potvrzuje Martinova a Lukášova slova, bo na basová pole je větší praktik než já:-),
Je to na delší povídání, basová pole dělám podle odezvy mezi muzikanty a pokrytí pro diváky, loni byl požadavek od starosty nehrát do dědiny:-), pak chodili, ať to zoztáhnu aby lidi přišli, přenášet basovky a tunit do lidí se mi nechtělo:-) impulzní odezvy dávám na sebe maximy na nejvzdálenějším místě normálního posluchače, posun fází dělám na sebe v oblasti skutečného dělení, v ose před pultem, aby se nám dobře dělalo:-), doekvalizuju PEQ a GEQ na vstupech.... a když není čas, preset z podobné akce to jistí:-)
nastavení kontroluju na rozvinuté fázi, tam je např. vidět omyly s polaritou:-) a groupdelay-i - např. omyly o vlnovou délku. Poslech známé skladby před a za bednami a alchymie:-) - dotunění:-)
kód SPPIC:-)