Fórum

02.07.2013 21:17
#82546 detail odpovědět

To je právě to, co mi vrtá hlavou, já si vůbec neumím představit, jak bych mohl poslouchat tři současně hrající bedny (navíc subwoofery) a zkoušet mezi nimi rozlišovat. To by pravděpodobně vyžadovalo nějaké speciální uspořádání v prostoru, jinak budu slyšet hlavně efekty spojené s jejich sčítáním a odčítáním anebo prostě nic relevantního (pokud budou těsně na sobě). ART určitě někde vyfocené jsou a o elektroniku mi zatím vůbec nešlo. K publikování fotek jsem byl prakticky donucený naprostou nemožností dokázat slovně nebo měřením lidem mimo branži (muzikanti apod.), že ten rozdíl v reproduktorech opravdu je tak neskutečně veliký. Pro ně jsou to všechno jen nějaké kecy, já kecám tady, kámoši v hospodě, kdo chce, tak si na internetu najde jakýkoli libovolný názor na cokoli atd. Vlezou do nejbližšího krámku s hudebními nástroji, ti jim taky nažvaní nebo potvrdí cokoli, jen aby udělali nějaký obchod. Fotky se už dají okecat mnohem hůř a nechtěl bych být v kůži nikoho, kdo to bude zkoušet. Ono opravdu jednou vidět je víc, než desetkrát slyšet. Co se týká spolehlivosti, tak RCF nám starosti nedělá, když něčeho prodáte pár tisíc kusů, tak ji teprve vidíte ze správné perspektivy, té jeden rozbitý kus na stole spíš překáží.