Fórum

08.06.2013 15:57
#82020 detail odpovědět

4 Jirka V.: No ono to skutečně nic složitého není, podle Tvého popisu se zdá, že zapojeno i naswitchováno máš správně, vzhledem k tomu předpokládám že asi i víš který výstup vede do kterého zesilovače atd. Zkus ty přepínače na zadní straně "promačkat" do jiné konfigurace a zase zpátky. Nejlepší rada je asi pustit signál jen do jednoho kanálu a použít jen jeden kanál zesilovače a bedny a vyzkoušet, co doopravdy leze z jednotlivých výstupů... co máš za mix předtím a jaké zesilovače v jaké konfiguraci za tím - nejsou třeba zesiky omylem v paralell mono? Nemůže být chyba na pultě? jednou jsem si takhle ve spěchu skoro potmě zarazil dva kanony do výstupů z nějakého MACKIE a až po chvíli zděšení, proč mi v třípásmovém pasivním kompaktu hraje jen 15" jsem zjistil, že výstupy jsou zde L, R a monosum/SUB a že samozřejmě budím těmi posledními dvěma...:-D

Sám velký JESA, ing. Jesenský osobně, jednou před zvukovkou s hrůzou zjistil, že mu hrají odposlechy i při stažených AUXech - bodejť by ne, když je budil z Group outů - na MACKIE 8.BUSS je to holt jen o řádek jacků výš nebo níž...

zkušený, vynikající zvukař od největší české metalové legendy se mi jednou přiznal, že asi 10 minut řešili, proč mu nejde signál z bicích do FOH pultu, když do monitoráku leze normálně... to by ovšem někdo musel v FOH pultu zapojit ten HARTING od páráku, co tam jenom dotáhnul a položil...