Fórum

08.06.2013 11:50
#82011 detail odpovědět

Ne, není to jednoduché ani náhodou, Begringer tam nacpal takových přepínačů, že se v tom, kde by mohl být problém, dost těžko orientuje i mně. Navíc tvůj popis vůbec nesedí na to, že by to mělo hrát mono, to bys nepoznal rozdíl při tom přejíždění zleva doprava. Takže je velice pravděpodobné, že jsi něco nepochopil a blbě zapojil nebo nastavil. Kabely se zdají dobře, ale pro jistotu bys měl začít mezi sebou prohazovat levé a pravé a sledovat, co se změní. Zkontrolovat všechny přepínače, nastavení úrovní i ten limiter (raději vyřadit). Celkem dobrá pomůcka je jen jedna fulrange bedna postupně zapojená na všechny výstupy a kontrola toho, co z nich při různých nastaveních ovládacích prvků leze (samozřejmě s důrazem na shodu obou kanálů). Začít pochopitelně přímo kabely XLR z mixu. V této fázi nemá smysl řešit značku, cenu, postup by byl vždycky stejný, ale je fakt, že Behringer si kombinací složitosti a minimálních výrobních nákladů u těchto výhybek zadělal na potíže, které se jinde nevyskytují a zvuk je taky dost mizerný, což se obvykle zjistí až po výměně za něco lepšího. Do té doby se každý majitel hádá, že jde o pomluvy... Taky jsem si kdysi myslel, že výhybka nejde udělat slyšitelně špatně (pokud není porouchaná nebo blbě spočítaná), ale už jsem se z toho dostal.