Fórum
CX3400
to Hubert: koupil jsem zánovní kus, takže ano, už se v tom někdo hrabat mohl, mám zamáčknutá tlačítka na zadním panelu pro 2way stereo, ty 2 uprostred, tzn. levé zamáčknuté a pravé ne, na vstupu mám použity konektory 2 jediné možné - oba pro L a R kanál., na výstupu pro každý kanál 2 krajní HIGH a LOW. Že to jede mono jsem poznal tak, že když otočím váhou na Mixáku doprava, hraje to jen bass a jeste vice jedna strana, kdyz otocim doleva, hraje zase jen druhá strana výšky.středy, když necám váhu uprostřed, hrají oba kanály stejně. když zahraju song ve stereu, jeden kanál zkrátky chybí, což je pro mě dost nepřijatelné a hodně mě to omezuje, tím spíš, že mám mix se stereou efekty, které tím pádem nemůžu využívat
to CharlesBass: ano, mám to na 2 zesilovače, jeden pro spodky a druhý pro vrchy, do výhybky tedy kabel se 2 cannonny, a z ni do každého zesíku 2, tedy 4 celkem
to Pavel: koupil jsem si to "nejlepší" na co jsem měl peníze. mohl jsem buďto sedět doma a čekat, až mi spadnou do klína nějaké další a hloupě koukat na 4 reproboxy a dva zesilovače bez možnosti si jich co nejdříve užít, a nebo nějak a někde začít, začal jsem tedy takto, i s ohledem na doporučení jednoho pána z tohoto fóra, který se mi zdál, že se vvyzná
děkuji všem za doporučení, opravdu nevím, v čem může být chyba. taky jsem měl za to, že jde o jednoduchou věc. teď už si to nemyslím