Fórum

05.06.2013 23:55
#81980 detail odpovědět

Ono je tam té latiny trochu víc a opravdu to youtube neřadí do podobného sousedství náhodou nebo omylem. Asi každý moc dobře ví, že nabídka je vždycky založená na předpokládané poptávce, aspoň mně se tak youtube snaží vyhovět pravidelně. KV2 si za to může samo svým stylem propagace, který samozřejmě není nevědomý, stejně jako třeba u toho Landy. Někomu to vyhovuje a rád s tím rezonuje a roznáší to dál, někoho to spíš odradí. Osobně můžu říct, že jsem nikdy neviděl ani neslyšel o existenci žádného zákazu cokoli porovnávat s KV2 a my bychom nejspíš dva až čtyři takové měli rozhodně dostat. Viděl jsem velmi detailní instrukce jedné nejmenované firmy (nezastupujeme ji) jak provádět a jak nikdy neprovádět jakákoli porovnání, ale ani tam nebylo žádné konkrétní jméno. Mimochodem celé by šly shrnout do jedné věty - nikdy nepřistupte na žádné porovnání, u kterého si předem neověříte a nezajistíte, že ho vyhrajete. Podobná strategie možná vede k tomu, že se běžně všude porovnávají samí outsideři, kdežto první ligu vedle sebe na jednom podiu obvykle viset neuvidíte. Myslím, že fotky z Frankfurtu tady nahoře to celkem slušně ilustrují.