Fórum

26.05.2013 16:59
#81726 detail odpovědět

btw. týpek co sedí u stroje na zavážení jaderného reaktoru si o řiditeli elektrárny taky může říkat co chce, zejména pak, slintá-li mu cosi o tom, jak to má dělat...
a co se týče KV2, tak se , pokud vím, jednalo reakci na křik zde příspívavších KV2jkařů a jejich neskutečné nabubřelosti ve stylu koupil jsem kramperovku, poserte se ze mě, jsem nejlepší zvukař. to, že se KV2 prodává ve světě víc než tady, asi cosi vypovídá - stačí si projít pár reklamních spotů KV2 či videí na you tube a asi každýmu dojde, že to zas takový bomby nejsou, minimálně vzhledem k tomu, že nejsou jediní, kdo razí ideu téměř bodového zdroje a maximální účinnosti. podívejte se třeba na Kling&freitag,fohn, TW audio a spol. - jaksi jsou toho plné zahraniční inzerce a ejhle, světe div se, on to nikdo nechce. proč ? vždyť jsou to přece výrobky stejné koncepce jako KV2 .... asi proto, že sice pan Krampera je veliká ikona zvukového světa, ale vtělením stvořitele opravdu není. a navíc to vytahování se se srovnáváním, pokud vím, je opravdu oblíbená forma prezentace pana Wildta...