Fórum

JerryP...
22.05.2013 18:02
#81606 detail odpovědět

Huberte,škoda že tu nemáte tlačítko "to se mi líbí" Hned bych Vám dal "likeů :D Já nejsem žádnej profi zvukař,jenom "přiblblej dj" s vlastním zvukem postavený s rcf a bc repro,vyhybkou a zesikama...Ale..tady u nás v okolí Ústín n/l jezdí firma s KV2 myslím že s ES1.0 a jsem laik,ale mě to teda vůbec nepřekvapilo...jasně "hrajeto" ale že bych vyloženě z toho uletěl tak to vyloženě určitě ne...a to chce za to krampera nehorázný peníze...nic mi to neříká,podle mne jsou to všechno omáčky pro zákazníky...hned po té jsem slyšel na Demu EAW KF394NT a nebo sestavu RCF TTL11A-H/B a to byla jiná káva.vše je aktivní,U-net nebo RDnet a hlavně žádné omáčky!Nezastávám se prodance,beru to jako laik co jsem slyšel.A nechápu jak to můžete srovnávat s Megatonem,to je jiná cenová kategorie atd.kdyby pan ing.S měl prostředky,vývoj fabriku atd tak by taky určitě toho dost dokázal,mě se líbí na Megatonu,že dělá "pro nás laiky a malé soundsystémy" hodně dobře hrající bedny za hodně malé peníze..podle mne poměr cena/výkon/zvuk hraje do karet megatonu!!!