Fórum

17.05.2013 22:25
#81536 detail odpovědět

Peter, ono to záleží hlavně na těch subech a rozhodně to zatím nemáme pro všechny možné vyzkoušeno. Vzhledem k tomu, že si vlastně NIKDO nemůže žádnou ND374 koupit, protože nejsou na skladě žádné seriové kusy, přijde mi celkem zbytečné probírat tady stále dokola totéž. Ono je opravdu něco jiného zařídit vývoj, výrobu a například i dodávku potřebných komponentů, odladit všechny ty mechanicko-akustické díly a elektronické výhybky a setupy, nadělat s tím dost praktických zkušeností, troufnout si aspoň s těmi prototypy vylézt na velké podium a hrát pro publikum složené převážně ze zvukařů a něco úplně jiného sem vlevo napsat, že si máte něco koupit, například nějaké světlo od ADJ, které nám možná někdo v červenci dodá. Já něco dělám na obou stranách téhle hranice, ale fakt mi můžeš věřit, že ta první strana je ta náročnější a důležitější. Takže až budou i tyto bedny na skladě, přijďte si je koupit, stejně jako ty, co už na skladě jsou a byly. Koho to opravdu zajímá, tak si může přijít sestavu poslechnout opět do Houštky, 8.6. bude tam akce pro veřejnost (závody na in-line dráze s doprovodným programem), volně přístupná, nějaký přesnější harmonogram do té doby bude znám a dáme ho sem. Jednou poslechnout je víc, než si desetkrát nechat vyprávět...