Fórum
marass: za poslední rok dvakrát, jednou s technikou, jednou s rukama. Spolupráce s takovými pořadateli si vážím, ne proto, že dostanu pár litrů navíc, ale proto, že to mají v hlavě srovnané a je s nima výborná komunikace a spolupráce obecně. Každopádně je to nestandardní postup, většina chce slevu.
Frenk: já ti nic neradím, nevyčítám ani nedoporučuji. Už jsem to tady psal, též dělám v malém klubu. Tvrdší styly taky tvoří podstatnou část, nemám k nim negativní přístup, ale při jednání o ceně jsem přístupnější dohodě, jde-li o folk, country, jazz apod. Stejně jich většina přijede bez zvukaře a musím to kroutit já a když si je poslechneš na sucho (jak hrají na podiu) a pak jejich nahrávky ze studia, je jasné, že to celé chce hodně kroutit a potichu to ani být nemůže. Mimochodem, tam od vás se mi líbí Malignant Tumour, hrají dobře, potichu a zároveň to má energii.
Petr V: jakou hmotnost má A394? Je v ní místo pro polohovatelnou přirubu? Myslím něco takového http://eshop.prodance.cz/sm707/d-87768/