Fórum
Jan Banach: No já kdybych se zasekl tak mě to určitě dá, ono je už asi jedno jestli se prodělá 25tis. nebo 25,5 tis. Zas ale me treba dal veceri, od kapely jsem za zvuk dostal triko a CD.....tak pak nebudu prudit nekoho "kdo je nakolenou". Ale mě to jednak neživí, živí mě IT, taky máme s palcem řekněne dlohodobou spolupráci a já si velmi vážim že ty akce dělá(já bych to zapích asi už po půl roce fungování klubu). Ještě nadávno jsem si nedokázal představit že by některé ty kapely by vůbec mohli hrát v Ostravě :) Takže jsem vlastně takový zároveň fanda. Stejně tak jezdím s těma kapelama, kolikrát jsou rádi že vyšlo na banzín, tak já to beru spíše jako výlet. ..... Ale to nikomu nebrání si říct kolik chce....tu se člověk zeptá a odpověd je že za 300 nějaké grcky nebo ten hnusnej metal delat nebude....misto aby napsal za kolik by do toho treba sel :) Nehlede na to ze s pristupem....zvucit tam nejaky metal sracky...prestoze to jsou profi kapely naurovni....to by asi ta spoluprace moc nesla :)